The Building

  1. - Winner Cornwall Sustainability Awards Best Retro Fit 2015 -

    The newly developed riverside Jubilee Warehouse has a variety of sized workspaces and a stunning glazed central atrium with an over-sized table at the heart of the building for tenants and their visitors to use as a meeting and eating space.

    Features of Jubilee Warehouse (BREEAM Excellent) include:-

    - River views for all

    - Ping-pong table and piano

  2. - Photovoltaic panels (PVs) - 19kW array to generate as much renewable electricity as possible

    - Rainwater flushed toilets - saving drinking water and keeping tenants’ costs down

    - Under Floor Heating throughout, with external insulation. The 2012 Paint Chart Mural Project marked the beginning of the building’s transformation but we had to cover it up with lots of insulation to ensure everyone’s thermal comfort.

    - Electric vehicle charging points

    - Click here to see a time-lapse film of the transformation of the building

  1. 1
  2. 2